У Рівному п'яний водій без прав скоїв ДТП і втік (ФОТО)

11 лютого вранці патрульним надійшло повідомлення, що невідомий водій на вулиці Фабричній допустив зіткнення з електричною опорою, в результаті чого обірвалися дроти. Зі слів заявниці, водій намагався покинути місце події.

Патрульні отримали орієнтування і за деякий час зупинили автомобіль Mercedes-Benz з явними механічними ушкодженнями на вулиці Соборній.

21-річний водій не заперечував, що за його участі відбулось ДТП на вулиці Фабричній, однак зізнався, що покинув місце пригоди та мав намір поїхати додому, бо йому здалось, що електроопора не пошкодилась.

У керманича інспектори виявили ознаки сп'яніння. Результат "Драгера" на місці огляду становив 1,44 проміле, проте водій з цим не погодився. Від освідування у медичному закладі відмовився.

На нього патрульні винесли постанову за ч.1 ст.126 КУпАП (не мав відповідних документів), склали протоколи за ч.1 ст.130 (керував в стані сп'яніння, по відмові) КУпАП, за 122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) КУпАП, 124 (скоєння ДТП) КУпАП.

Більше інформації за посиланням

Читайте також