У Рівному в магазині з технікою четверо працівників захворіли на коронавірус

Фото - відкриті джерела

Сьогодні під час брифінгу перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін повідомив, що в магазині «Фокстрот» на проспекті Миру четверо працівників захворіли на коронавірус. Він також підтвердив, що магазин частково працює – реалізовує засоби зв'язку. 

«Що стосується роботи магазину «Фокстрот» на Проспекті Миру. Там дійсно встановлено, що магазин реалізує засоби зв’язку, що не заборонено сьогодні законодавством. Дійсно, побутову техніку ми не можемо дозволити продавати. Це вже відповідальність керівництва. По питанню хворих, там дійсно, є чотири працівники, які захворіли на ковід. Вони знаходяться на лікарняному», - зазначив Сергій Подолін. 

У мережі Фокстрот відреагували на повідомлення та, у свою чергу, заспокоїли покупців, що магазини працюють з дотриманням протиепідемічних заходів:

«Магазини мережі Фокстрот продовжують працювати в умовах посилених правил карантину з урахуванням вимог чинного законодавства України. Відповідно до Постанови №1236 у період з 8 до 24 січня включно магазини можуть продавати асортимент товарів з категорії засобів зв’язку та медичного призначення. Всю іншу побутову й електронну техніку можна придбати онлайн на foxtrot.ua.

Працівники, що нездужали, перебувають на лікарняному вдома. У приміщеннях магазинів регулярно здійснюється дезинфекція, для безпеки покупців на підлозі нанесено маркування з дотриманням дистанції між відвідувачами не менш як 1,5 метра; у торговій залі облаштовано додаткові місця для продавців, що обслуговують інтернет-замовлення; усіх працівників забезпечено засобами індивідуального захисту та іншим».

Читайте також