У Рівному засідатиме комісія з питань міського господарства: що розглядатимуть?

Сьогодні, 18 червня 2018 року, о 14:00 год. у Рівному в залі засідань виконкому (вул. Соборна, 12-А) відбудеться засідання постійної комісії з питань міського господарства (голова постійної комісії Н. Поліщук).

На порядку денному розглянуть близько 10 питань:             

  1. Про зміни до бюджету міста Рівного на 2018 рік. (Шульга В. О. – начальник Управління бюджету і фінансів)
  2. Про зміни до рішення Рівненської міської ради від 22.02.2018 № 4004 «Про затвердження переліку капітальних видатків бюджету розвитку міста Рівного на 2018 рік». що стосуються Управління освіти (Харковець В. С. – начальник Управління освіти)
  3. Про зміни до рішення Рівненської міської ради від 22.02.2018 № 4004 «Про затвердження переліку капітальних видатків бюджету розвитку міста Рівного на 2018 рік». що стосуються Управління культури і туризму (Максименко Т. А. – начальник Управління культури і туризму)
  4. Про зміни до рішення Рівненської міської ради від 22.02.2018 № 4004 «Про затвердження переліку капітальних видатків бюджету розвитку міста Рівного на 2018 рік». що стосуються Управління містобудування та архітектури (Вівсянник В. М. – заступник начальника Управління містобудування та архітектури)
  5. Про затвердження проекту землеустрою та продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення за адресою м. Рівне, вулиця Гагаріна, 39 власнику розташованого на ній об’єкта нерухомого майна Рязанову Станіславу Анатолійовичу. (Поліщук Н. В. – начальник Управління комунальною власністю)
  6. Повторний розгляд. Про внесення змін до рішення Рівненської міської ради від 12.06.2008 № 1597 «Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності територіальної громади міста Рівного, що не підлягають приватизації (із змінами). (Поліщук Н. В. – начальник Управління комунальною власністю)
  7. Про затвердження проекту землеустрою та передачу в оренду Приватному акціонерному  товариству "Рівнеобленерго" земельної ділянки на вул. Замковій, на якій знаходиться закрита трансформаторна підстанція. (Таргоній С.Г. - начальник Управління земельних відносин)
  8. Повторний розгляд. Про припинення Рівненському обласному міжгосподарському кооперативному шляхо-будівельному об’єднанню "Рівнеагрошляхбуд"  права оренди земельної ділянки, розірвання договору оренди землі на вул. Пластовій, 27 (на земельній ділянці знаходиться об’єкт нерухомого майна). (Таргоній С.Г. - начальник Управління земельних відносин)
  9. Про внесення змін та доповнень до Міської цільової соціальної програми забезпечення пожежної та техногенної безпеки на 2016 – 2020 роки, затвердженої рішенням Рівненської міської ради від 10.03.2016 № 293. (Бабак В. – начальник Рівненського міськрайонного управління ГУ ДСНС у Рівненській області, Демуров Р. – начальник Управління з питань надзвичайних ситуацій)
  10. Різне.

Читайте також