Вночі на Рівненщині перекинувся п`яний мотоцикліст: він із переломом черепа у реанімації

Фото ілюстративне

Сьогодні, у понеділок, 8 жовтня, вночі близько 2-ї години на Рівненщині між селами Балашівка та Яцьковичі Березнівського району трапилася ДТП.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області, перекинувся мотоцикл «Kinlon», яким керував 18-річний хлопець, місцевий мешканець. Причиною падіння мотоцикла стало те, що його водій не впорався з кермуванням.

Очевидці викликали на місце пригоди медиків. В результаті перекидання транспортного засобу в юнака діагностували відкриту черепно-мозкову травму, перелом основи черепа та травму грудної клітки. Його госпіталізували у реанімаційне відділення Березнівської районної лікарні. Його стан - тяжкий.

До слова, аналіз крові показав, що мотоцикліст був п'яним. Крім цього, також виявилося, що транспортний засіб не був зареєстрованим згідно з законом. Мотоцикл наразі перебуває на території Березнівського відділення поліцїі.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху у поліції розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

Читайте також