З Америки - в Україну: 20-річний співак з Рівного виступив на "Голосі країни" (ВІДЕО)

Щойно на телеканалі "1+1" завершився 2-ий випуск восьмого сезону телевізійного талант-шоу "Голос країни", у якому змагаються співаки за звання найкращого в Україні. 

Наразі триває перший етап шоу - "Вибір наосліп", де тренери, не бачачи співаків, роблять свій вибір - обертатися до учасника чи ні. Якщо тренер повертається, це означає, що він обирає його і хоче бачити у своїй команді. До слова, цей етап є найбільш непередбачуваним та емоційним.

Нагадаємо, що «Голос країни» — це телевізійне співоче талант-шоу, головною відмінністю якого є те, що участь у шоу забезпечують насамперед вокальні здібності та талант; а зовнішність і вік учасників мають вторинне значення.

До речі, у восьмому сезоні "Голосу країни" є певні зміни у правилах: вокаліст, який так і не зміг розвернути жодного тренерського крісла, буде змушений одразу залишити сцену без спілкування і знайомства з зірковими тренерами, адже їхні крісла розвертатися не будуть, як у минулих сезонах.

Сьогодні на сцені "Голосу країни-8", аби підкорити тренерів, виступив молодий 20-річний співак з Рівного Євгеній Щавлінський. Втім, на жаль, хлопцю так і не вдалося розвернути до себе жодного крісла.

Євген виконав на шоу відому пісню гурту "Travis" - "Sing".

Рівнянин зізнався, що зрозумів, хоче бути співаком, коли йому виповнилося 16 років. Втім, у своєму рідному місті він соромився проявити свій талант, а тому відправився підкорювати США, де його ніхто не знав. Але врешті повернувся і усвідомив, що, попри все, таки хоче співати в Україні. Євген пише власні пісні та мріє, аби його музику почули всі.

Нагадаємо, що минулого тижня у шоу "Голос країни-8" виступав чоловік з Дубровицького району Рівненської області Дмитро Самко, який, здобувши професію актора, нині працює у Молодому театрі Києва монтувальником декорацій. Він підкорив своїм співом усіх чотирьох тренерів, і в результаті обрав команду Сергія Бабкіна.

Співак з Рівненщини першим підкорив усіх тренерів на шоу "Голос країни-8" і пройшов далі (ВІДЕО)

Марина НАЗАРЧУК

Читайте також