Співак з Рівненщини першим підкорив усіх тренерів на шоу "Голос країни-8" і пройшов далі (ВІДЕО)

Сьогодні на телеканалі "1+1" стартував довгоочікуваний восьмий сезон телевізійного талант-шоу "Голос країни", у якому змагаються найкращі співаки за звання кращого голосу України. У ці хвилини триває перший ефір шоу, де журі наосліп, не бачачи співаків, роблять свій вибір - обертатися до учасника чи ні. Якщо тренер повертається, це означає, що він обирає його і хоче бачити у своїй команді.

Нагадаємо, що «Голос країни» — це телевізійне співоче талант-шоу, головною відмінністю якого є те, що участь у шоу забезпечують насамперед вокальні здібності та талант; а зовнішність і вік учасників мають вторинне значення.

До слова, зіркові тренери у новому сезоні залишились незмінними - Потап, Тіна Кароль, Джамала та Сергій Бабкін, так само, як і ведучі - Юрій Горбунов та Катерина Осадча.

Зазначимо, що перший етап шоу - «сліпі прослуховування» - є найбільш непередбачуваним і одночасно емоційним, під час якого легендарні тренери, сидячи в червоних кріслах спиною до сцени, оцінюють виключно голос кожного учасника.

До речі, у восьмому сезоні "Голосу країни" є певні зміни у правилах: вокаліст, який так і не зміг розвернути жодного тренерського крісла, буде змушений одразу залишити сцену без спілкування і знайомства з зірковими тренерами, адже їхні крісла розвертатися не будуть, як у минулих сезонах.

До слова, першим, кому вдалося не просто розвернути чиєсь крісло сьогодні, а зумів підкорити одразу усіх чотирьох тренерів, став чоловік з Рівненщини, мешканець села Бережниця Дубровицького району Дмитро Самко. Він виступав третім. До перших двох учасників ніхто з тренерів не розвернувся.

Дмитро Самко виконав відому пісню Тіни Кароль "Перечекати". Його проникливий спів зачепив абсолютно усіх. До нього розвернулися усі чотири тренери шоу, чим дали можливість Дмитрові самому обирати, до чиєї команди він хоче потрапити. Відтак, в результаті виконавець з Рівненщини обрав команду Сергія Бабкіна.

- Я дуже люблю Тіну Кароль. Але в душі я рокер, а тому думаю, що Сергій Бабкін зможе мене багато чому навчити і додати до виступів рокерського, - зазначив після виступу Дмитро Самко.

До речі, Дмитро працює монтувальником декорацій у театрі, хоча сам завжди мріяв виступати на театральній сцені. Він прийшов на шоу "Голос Країни-8", аби підкорити музичну сцену. І поки йому це вдалося. 

Тож тепер вболіватимемо за нашого земляка на наступному етапі шоу - "Бої".

Марина НАЗАРЧУК

Читайте також