Знести чи продати: директор Рівненського аеропорту розповів, як врятувати летовище (ВІДЕО)

Рівненський аеропорт - стратегічний об'єкт міста, який всю свою історію існування працює зі збитками для регіону. Навколо аеропорту - завжди багато політичної боротьби, різних чуток про продаж, приватизацію, відмивання коштів тощо. Відтак, про летовище часто пишуть місцеві ЗМІ.

До слова, в аеропорті працює найстаріша техніка, а керує ним людина, яка ніколи не працювала у бізнесі, а прийшла сюди з посади зазаступника директора одного з інститутів. Всі рахунки рівненського аеропорту нині заморожені. При цьому Рівне все одно має активний аеропорт, чартерні рейси і потенціал до великого повітряного хабу. 

Цього разу Рівненський аеропорт став героєм нового проекту MYRIVNE, який присвятив йому свій 5-ий за ліком випуск. У ньому журналіст Дмитро Поворознюк спілкувався з директором міжнародного аеропорту "Рівне" Ігорем Насинюком про те, чому з рівненським аеропортом настільки все погано, чи добре, що летовище належить області, у скільки обходиться утримання аеропорту, скільки ще потрібно вкласти в нього коштів, чи можна його знести і продати землю піприємцям, що робити, аби аерпорт нарешті став прибутковим, з чого він може заробляти, чи є загроза звільнення працівників тощо. Про усе це дивіться у відео нижче:

 

Читайте також