«Бо люблю»: на Рівненщині одружився військовий

Днями у Володимирці укотре зареєструвала шлюб пара, де чоловік військовий. Рішення прийняли спільно і виважено. Про це пише видання "Володимирець Сіті".

Володимирчани Андрій Монько і Марія Іваненко, попри досить поважний свій вік і життєвий досвід, третього травня почувалися справжніми молодятами. Це так і було, бо вони одружувались по-справжньому: з реєстрацією шлюбу, обручками, рушником під ноги, короваєм, шампанським, гостями і вітаннями та подружньою обіцянкою один одному.

Серед гостей молодят були й діти, внуки , куми, друзі. Близька родина та хрещениця Марії Вікторівни – всі вітали молодят. Рішення було прийнято спільно і виважено – до цього дня Андрій з Марією вже жили громадянським шлюбом вісім років і три дні. Я запитала Андрія: «чому саме зараз, під час активної фази війни вирішив запропонувати одружитись?». Відповідь була короткою і вичерпною: «Бо люблю». А Марія відповіла, що «відважувалась довго, але тепер, коли кожен день небезпечний, особливо для військового, треба триматись разом і разом вірити у перемогу. І працювати на перемогу кожному».

Марія Вікторівна купувала плаття на весілля сина і подумати тоді не могла, що буде у ньому сама нареченою. 

Читайте також