"Сідайте бабцю, нічого не потрібно": водію маршрутки на Рівненщині подякували за людяність

Один із пасажирів маршрутки "Рівне-Здолбунів" вирішив подякувати водію за людяний вчинок. Чоловік написав пост у мережі "Фейсбук".

"Їду я у бусі, зайшла людина по посвідченню і по моєму не одна, думаю хороший водій, не відмовляє. І на зупинці заходить дуже стара, похила бабуся яка тагнулася на базар, і тремтячими руками дає водію п'ять гривеньок аби підвіз. І бачу, що дуже бідна та бабуся, ледь зводить ті кінці з кінцями, руки працювали все життя, а п'ять гривень для неї великі кошти. Водій сказав не треба, не візьму, вона знову не вірить і дає, він стулив рукою ті слабкі тремтячі пальці аби вона не випустила ті гроші і сказав, сідайте бабцю, нічого не потрібно", - написав автор посту.

Пасажир подякував водієві за людяний вчинок та побажав міцного здоров'я.

"Це могла бути моя мама, чи вона заслужила такої бідності, думаю ні, але вона щаслива, що є такі як ти друже, дякую тобі і вибач що крадькома зняв спеціально не чітке фото бо можливо ти, як і я не любиш галасу навколо добра. А можливо шеф тебе сваритиме що мало каси здав, проте Бог тобі допоможе і твоя каса буде в рази повніша", - додав автор повідомлення.

Читайте також