12 рівнян звернулись за допомогою до секретаря Рівнеради

Сьогодні, 22-го квітня, секретар Рівненської міської ради Віктор Шакирзян провів прийом громадян. У зв'язку з карантинними обмеженнями, зустріч проводили в онлайн-режимі. Про це він повідомив на особистій сторінці в мережі "Фейсбук".

Зі своїми проблемами до секретаря звернулись дванадцять мешканців обласного центру. 

До розмови відразу залучають спеціалістів й керівників усіх необхідних міських служб та управлінь, аби спілкування було максимально продуктивним. 

До того ж, до мешканки вулиці Ніла Хасевича, яка не змогла потрапити на прийом, представники управлінь та секретар ради приїхали в двір. 

"Сподіваюсь, уже незабаром, зможемо почати поетапно розв'язувати ті проблеми, з якими зіткнулась ця людина та її родина. Радий вислухати, порадити, допомогти в межах своєї компетенції. Такий прийом проводиться двічі на місяць, тож, звертайтесь. Звісно, не можу пообіцяти миттєве розв'язання всіх питань, адже я не чарівник і не все в наших силах. Але вірю, що чимало проблем разом ми таки зможемо допомогти вирішити", - зазначив Віктор Шакирзян.

Нагадаємо, що прийом громадян секретаря міської ради відбувається у другий та четвертий четвер місяця (вул.Соборна,12-а, каб.№ 113). Попередній запис - протягом тижня за тел. 63-60-37.

Читайте також