25 липня - День працівників торгівлі України: щирі привітання у віршах та прозі

Фото - відкриті джерела

День працівників торгівлі в Україні у 2021 році відзначаємо 25 липня, в неділю. Свято встановлено в Україні «…на підтримку ініціативи працівників торгівлі, а також професійних спілок…» згідно з Указом Президента України «Про День працівників торгівлі». Відзначається з 1995 року щорічно в останню неділю липня.

Не забудьте привітати своїх  працівників сфери торгівлі з професійним святом.

***

Шановні і дорогі наші працівники торгівлі! Настав сьогодні Ваш день – День торгівлі! Бажаємо Вам гарного попиту на весь асортимент товару, благополуччя у всьому, добрих і ласкавих покупців! Прийміть наші вітання з цим чудовим святом!

***

Торговельна справа – одна з найдавніших в історії людства. Колись давним-давно торгівля стала сполучною ланкою у взаємодії різних країн і куточків всього світу. Торгівля – одна з рушійних сил, яка допомагає здійснювати не тільки купівлю-продаж, але перш за все є засобом спілкування людей один з одним.
Вітаємо тих людей, які мають безпосереднє відношення до торговельної справи! Зі святом, дорогі наші працівники! Бажаємо вам всього найкращого! І нехай не тільки свято, але і все ваше життя буде сповнене радості, веселощів, сміху і щастя!

***

З Днем працівника торгівлі
Я тебе поспішаю привітати,
Побажати залізної волі
І привіт великий відправити.

В житті — щастя, позитиву,
Більше радісних моментів,
Жити розкішно і красиво,
Потопаючи в компліментах!

***

Вітаємо всіх працівників торгівлі — людей, які не просто відпускають товар з-за прилавка, а й дарують нам свої чарівні, світлі й привітні посмішки на здачу. Бажаємо, щоб ці посмішки ніколи не гасли. Бажаємо хороших прибутків і не примхливих клієнтів. Нехай робота для вас буде не тягарем, а місцем, де ви будете отримувати стабільну, гідну зарплату, і приємне, позитивне спілкування. Зі святом!

***

Шановні працівники торгівлі! Щиро вітаємо Вас з вашим професійним святом!
Знаємо, що нелегкий трудовий шлях ви собі обрали. Часто доводиться цілий день простояти на ногах, обслуговувати невдячних клієнтів за зовсім невелику плату. Але, незважаючи на це, без вас, ми просто не змогли б прожити. Іноді так приємно з вами поспілкуватися, отримати від вас у подарунок посмішку і просто подякувати за вашу працю. Тому, в цей День працівників торгівлі, хочемо від усього серця вас привітати і побажати, насамперед міцного здоров’я, сили, щоб перемагати всі труднощі, натхнення. Нехай ваше життя завжди супроводжується позитивом, радістю, оптимізмом, вірою в краще і звичайно любов’ю. Адже без неї життя стає порожнім. Удачі вам у всьому і завжди. Зі святом Вас!

***

Вітаючи Вас із Днем працівників торгівлі, хочеться побажати тільки тямущих і доброзичливих покупців, вірних розрахунків, повної відсутності нестач і хорошої заробітної плати. Нехай наявний асортимент завжди зможе задовольнити найсміливіші запити клієнтів, а доходи Ваші ростуть в геометричній прогресії.
 

Читайте також