3 травня - День кондитера: оригінальні привітання в поезії та прозі (картинки)

3 травня своє професійне свято відзначають ті, хто створює солодкі витвори кулінарного мистецтва, - кондитери. Без солодощів в Україні не обходиться жодна святкова подія й не лише. Ось чому День кондитера - це чудова нагода привітати із професійним святом усіх знайомих і близьких майстрів солодких ласощів, тим самим відзначивши важливість їхньої праці.

***

Вітаю з Днем кондитера! Бажаю великого натхнення для солодкої творчості, неповторності та майстерності. Нехай життя твоє буде найсмачнішим тортом, коржі якого поєднані кремом радості та задоволення, вершками щастя і любові, просоченнями ніжності й доброти. З професійним святом!

***

У День кондитера, друже,
Шлю тобі я вітання,
Я бажаю, щоб щасливим
Ти будь-кого зміг зробити.
Торт, тістечка, печиво,
Короваї та торти,
До ароматів додаєш
Щедро частину своєї душі.
Нехай від нашого «Спасибі!»
Поповнюється душа,
Буде життя твоє, кондитер,
Щасливе і гарне.

***

З Днем кондитера. Бажаю не пекти, а створювати справжні шедеври солодкого мистецтва, бажаю не працювати, а творити, бажаю не просто жити, а насолоджуватися кожною солодкою миттю свого життя. Нехай кожна ідея і мрія втілюється в диво реальності, нехай кожен день дарує успіх, визнання таланту, удачу і любов!

***

Торт, тістечко, печиво —
Смаколики ти спечеш,
Всі прикрасиш збитим кремом,
Їх смачніше не знайдеш,
Класний, досвідчений кондитер,
Всі рецепти знаєш ти,
Приготувати можеш багато
Краси й смакоти!
В День кондитера бажаємо
Море щастя і любові,
Удосконалюй майстерність ти,
Позитив мерщій лови.

***

У День кондитера феєричності, чудес,
Щоб радісним був робочий процес,
Нехай той позитив, що ти людям несеш,
Ти сам неодмінно в житті знайдеш!

***

Вітаю з Днем кондитера і від душі бажаю повітряних мрій і солодких митей життя, чарівного настрою і яскравих емоцій, смачних ідей і неймовірних шедеврів твого кондитерського мистецтва. Бажаю постійно вдосконалювати свій “солодкий” талант і кожен день зустрічати тільки з посмішкою.

***

Всі рецепти знаєш ти,

Приготувати можеш багато Краси і смакоти!

В День кондитера бажаємо

Море щастя і любові,

Удосконалюй майстерність ти,

Позитив мерщій лови.

***

Вітаю з професійним святом чудового кондитера! Бажаю, щоб твоя тонка душа і вишукана натура продовжувала творити приголомшливі кондитерські шедеври! Великого натхнення, цікавих ідей, нових підходів і свіжого погляду на звичайні речі! Твори, радуй оточуючих неймовірними смаковими поєднаннями і будь по-справжньому щасливий!