55 вихованців центру "Особлива дитина" у Рівному отримали квитки для безкоштовного проїзду в громадському транспорті

55 квитків на безкоштовний проїзд в громадському транспорті без часових обмежень для нових вихованців Рівненського навчально-реабілітаційного центру «Особлива дитина» вручила депутатка Рівнеради, голова транспортної комісії Катерина Марчук, завітавши на урочистості до навчального закладу.

Захід відбувся напередодні Дня людей з інвалідністю, який відзначають 3 грудня.

«Радію, що я є завжди тут бажаною гостею! Потрапляючи сюди, постійно відчуваю атмосферу затишку, любові та турботи! Громадська організація «Рівне Разом» з самого початку свого заснування постійно опікується даною категорією громадян. Безкоштовний проїзд у громадському транспорті  – те, чого нам разом вдалося досягнути. Сьогодні ще 55 нових учнів закладу отримають відповідні квитки», -  розповіла Катерина Марчук.

Вже стало гарною традицією щороку збиратись у цій залі з нагоди Дня людей з інвалідністю. Це є вкрай важливо, вважає заступник начальника управління освіти міста Рівне Василь Харковець, адже кожен вихованець зможе продемонструвати свої таланти для усіх присутніх.

«Діти повинні постійно відчувати підтримку та зацікавленість до свого навчання і своїх вмінь. Для них це є вкрай важливо. Це дає їм змогу визначитись із своїми подальшими планами щодо особистісного розвитку».

Представники міської влади відзначили нагородами за зразкове навчання кращих учнів Центру «Особлива дитина». Це, на думку керівниці закладу Ольги Петух є визнанням не лише умінь та старань окремого учня чи учениці, а й всього трудового колективу.

Окрім святкового концерту усі присутні мали змогу ознайомитись із творчістю вихованки закладу Марини Усенко. Її вироби з полімерної глини були та лишаються окрасою кожної мистецької виставки у місті. З початком бойових дій, юна мисткиня приносила свої картини та вироби і на благодійні ярмарки, аби долучитись до підтримки наших Збройних сил.

На завершення свята, заступник начальника управління освіти міста Василь Харковець заінтригував усіх присутніх сюрпризом, який чекає на увесь колектив навчально-реабілітаційного центру «Особлива дитина» на День святого Миколая від команди «Рівне Разом».