6 найбільших любителів тварин серед знаків Зодіаку

Ці люди не лише піклуються про своїх домашніх улюбленців, але й працюють над збереженням дикої природи. Деякі з них навіть стали веганами, інші працюють волонтерами в притулках або беруть на виховання тварин, але всі вони мають нерозривний зв’язок зі своїми домашніми улюбленцями, бо дуже їх люблять.

Риби

Що ж, будучи Рибами, ви від природи співчутливі і проникливі. Ваша глибока емоційна обізнаність поширюється не лише на людей, але й на тварин.

Ви, як ніхто інший, відчуваєте, коли тварина щаслива, засмучена або потребує догляду. Саме це співчуття спонукає вас брати домашніх тварин і працювати волонтерами в притулках, адже тварини, як правило, відчувають себе в безпеці поруч з вами – навіть улюбленцями.

Ви можете зупинитися на вулиці, щоб допомогти бездомній кішці чи пташці, яка потрапила в біду; їхнє мовчазне благання про допомогу надто голосне, щоб його ігнорувати.

Рак

Рак має інстинкти турботи і захисту, вони не зупиняються на сім’ї та друзях, а поширюються на великих і малих створінь!

Тварини – це не просто домашні улюбленці, це члени сім’ї, які заслуговують на любов і турботу цілодобово.

Тож не дивно, що їхній дім завжди наповнений різноманітними створіннями, які отримують від своїх батьків-людей не менше, ніж максимум любові та уваги!

Іноді вони докладають усіх зусиль, щоб забезпечити улюбленця найкращою їжею та найзручнішим ліжком.

Діва

Практичність – це те, що відрізняє Діву від інших знаків зодіаку; ця риса стає в нагоді і при догляді за тваринами!

Якщо хтось і приділяє увагу деталям у догляді за домашніми улюбленцями, то це Діва. Вони бажають лише найкращих умов для ваших пухнастих друзів та їхнього здоров’я.

Тому не дивуйтеся, якщо наступного разу, коли ви завітаєте до них додому, ваш друг почне читати всі ті нечитабельні рядки, написані за упаковками консервованого корму для домашніх тварин – він просто намагається з’ясувати, який з них має найвищу поживну цінність.

Телець

Тельці люблять красиве оточення, тому їм не важко по вуха закохатися в природу або завести домашніх тварин.

З їхньою добросердечністю і терпінням можна не сумніватися, що будь-яка істота, про яку піклується Телець, буде відчувати безумовну любов, перебуваючи під його пильним оком.

Якщо садівництво – ваше хобі, і ви любите проводити там час, особливо у супроводі цих пухнастих друзів, то ви належите до знаку зодіаку, який любить тварин.

Стрілець

Якщо ви Стрілець, ви належите до знаку зодіаку, який любить тварин, і ваша любов до пригод не має меж. Тварини – одна з тих речей, які найбільше привертають вашу увагу.

Ви – захисник навколишнього середовища і ніколи не соромитеся говорити про права тварин або випадки жорстокого поводження з ними, адже у вас таке велике серце, сповнене симпатії до пухнастих друзів. Тож цього літа приєднуйтесь до кампаній з охорони дикої природи або беріть участь у місіях з порятунку зникаючих видів.

Водолій

Водолії – природжені гуманісти і новатори, тому, коли справа доходить до захисту прав тварин, ніщо інше не може мати сенсу, окрім цього!

Вони завжди з нетерпінням чекають на кращі дні попереду, тому Водолій неодмінно придумає нові ідеї, як покращити життя інших істот за допомогою технологічних проривів, політичних формулювань тощо.

Тому не дивуйтеся, якщо одного дня ви натрапите на цих хлопців, які підтримують організації з порятунку тварин, адже вони володіють навичками, які насправді можуть принести реальні зміни.

Незалежно від того, чи це заспокійливі обійми домашнього улюбленця, чи боротьба за добробут тварин, ці знаки зодіаку демонструють справжню суть того, що означає бути зоозахисником