7-річна рівнянка здобула Гран-прі Всеукраїнського телевізійного конкурсу талантів (ФОТО)

Олександра Кучина

Юна 7-річна красуня з Рівного, вихованка Школи моделей "ARTmodels" Олександра Кучина вкотре виборола для себе чергову перемогу у престижному конкурсі. Раніше портал "РівнеМедіа" повідомляв, що вона здобула перемогу у престижному міжнародному конкурсі-казці "Різдвяний янгол".

Читайте також: 7-річна рівнянка здобула перемогу у престижному міжнародному конкурсі (ФОТО+ВІДЕО).

А минулими вихідними дівчинка підкорила нову вершину - вона здобула Гран-прі у XII Всеукраїнському телевізійному конкурсі "TV START", який пройшов традиційно у Києві.

До слова, у цьому конкурсі беруть участь найталановитіші діти з усіх куточків України. Його організатором є міжнародний телевізійний фестивальний рух "TV START" на чолі з Лілією Шеханіною та Олександром Литвиненком.

Аля, Оксана Ігас (зліва) з організаторами

Змагання відбувалися у трьох вікових категоріях у таких номінаціях: вокал, хореографія, шоу-програма, естетична гімнастика, телевізійна ведуча, циркове мистецтво, театр моди, оригінальний жанр тощо. Участь у ньому взяли як індивідуальні виконавці, так і хореографічні та вокальні колективи, творчі студії та театри моди.

Рівнянка Аля Кучина виступала у номінації "Оригінальний жанр".

Аля на сцені з батьками

Вона на сцені виконала дуже гарну літературно-музичну композицію разом зі своїми мамою і татом, автором та режисером якої є засновниця ТМ "ARTmodels" Оксана Ігас.

Оксана Ігас (зліва) та Аля з батьками

Сукню для цього виступу дівчинці пошила відома рівненська дизайнерка Тетяна Блажкова.

А для першого, презентаційного виходу образ для Олександри створила не менш відома рівненська дизайнерка світового бренду "DOLLORIS" Зінаїда Троянчук.

Емоції під час виступу зашкалювали. Відтак, журі конкурсу не зуміло встояти перед талантом рівняночки і віддало їй перемогу у своїй категорії.

До слова, родзинкою конкурсу є те, що його знімають на телекамери, а відео монтують у спеціальну однойменну телепрограму "TV START", яка виходить на столичному каналі "Телевсесвіт". Відтак, побачити виступ талановитої рівнянки Алі Кучиної можна буде вже з 4 березня щонеділі з 11:00 до 11:30 год.

Читайте також