8 жовтня - День юриста 2024: оригінальні привітання у віршах та прозі (картинки)

8 жовтня в Україні цьогоріч відзначають День юриста. Професійне свято відзначають усі, хто причетний до цієї важливої професії - адвокати, нотаріуси, юридичні радники та інші. Не забудьте привітати рідних та близьких зі святом.

Усі закони України
Ти пам’ятаєш назубок,
Юрист ти справді дуже сильний
І кожен правильний твій крок!

Твоя робота – не забава,
Бо знань потрібен повний міх
Розплутати важливі справи
І вийти з казусів усіх!

Тобі я хочу побажати
Перемагати в боротьбі,
І завжди правду захищати.
Нехай щастить завжди тобі!

***

Юрист – це не професія, а покликання людини. Це людина, яка зможе розв'язувати будь-яку проблему. І саме в цей день ви відзначаєте професійне свято. Дозвольте привітати Вас і побажати успіхів, удачі та добробуту. Спасибі Вам за професіоналізм і турботу про людей!

***

Працюють всі юристи дуже гідно
І ними задоволені клієнти!
Тому, до Дня юриста принагідно,
Звучать для них найкращі компліменти!
Зі святом професійним вас вітаєм,
І бути "на коні" завжди бажаєм!

***

Сьогодні ми святкуємо професійний День всіх юристів нашої країни. Кожній людині хоча б раз у житті знадобилися послуги цих розумних людей. Тому прийміть від нас слова подяки. Нехай Ваша робота завжди приносить Вам задоволення і користь навколишнім, і всі Ваші заповітні мрії збуваються.

***

Наші вітання, захисники закону! З Днем юриста вас! Нехай у вашому житті будуть лише перемоги та успіхи. Нехай усі ваші справи будуть тільки виграшні.

***

Вітаю вас із Днем юриста! Бажаю вам завжди мати ясний розум, терпляче серце та силу волі для вирішення найскладніших справ.