9 МАФів і 54 гаражі: у Рівному демонтуватимуть незаконно встановлені споруди

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

У вівторок на засіданні виконавчого комітету Рівненської міської ради затвердили перелік незаконно встановлених тимчасових споруд, які підлягають демонтажу.

Зокрема, найближчим часом повинні прибрати гаражі № 1-23 на вулиці Клима Савура (біля будинку №14), гаражі № 1-20 на вулиці Макарова (біля будинку №38), 3 гаражі на вулиці Котляревського (біля будинку №18), 2 гаражі на вулиці Гетьмана Мазепи (біля будинку №4а/6а), 3 гаражі на Вербовій (біля будинку №40а), а також по гаражу на вулицях Х. Кононенко (біля будинку №3), В. Чорновола (біля будинку №17) та на вулиці Є. Коновальця (біля будинку №26).

Однак, зносити будуть не лише гаражі, але й незаконно встановлені МАФи та автокав’ярні:

  1. Тимчасова споруда на вул. Міцкевича (біля будинку №3).
  2. Тимчасова споруда (кіоск з обміну валют) на вул. Гетьмана Сагайдачного (біля кафе «Пан Халявський»).
  3. Тимчасова споруда (засіб дрібнороздрібної торговельної мережі - автокав’ярня) на вул. Гетьмана Сагайдачного (біля кафе «Пан Халявський).
  4. Тимчасова споруда (засіб дрібнороздрібної торговельної мережі - автокав’ярня) на вул. Соборній (біля входу в парк ім. Т. Шевченка).
  5. Тимчасова споруда №1 (засіб дрібнороздрібної торговельної мережі – автопричіп з приготування та продажу випічки) на вул. Гетьмана Полуботка (біля будинку №4).
  6. Тимчасова споруда №2 (засіб дрібнороздрібної торговельної мережі - автопричіп з приготування та продажу випічки) на вул. Гетьмана Полуботка (біля будинку №4).
  7. Тимчасова споруда (засіб дрібнороздрібної торговельної мережі – автопричіп з продажу будматеріалів) на перехресті вулиць Макарова та Боярка.
  8. Тимчасова споруда (засіб дрібнороздрібної торговельної мережі – автокав’ярня) на вул. Київській (біля ТЦ «Вопак»).
  9. Тимчасова споруда (засіб дрібнороздрібної торговельної мережі – автопричіп з продажу їжі швидкого приготування) на вул. Драгоманова (біля Краєзнавчого музею).

 

 

Читайте також