Аби допомогти старенькій, рівненські патрульні були змушені зайти у квартиру через вікно

Хотіла води та не могла підвестись: патрульні разом із рятувальниками врятували життя 82-річної рівнянки, пише Патрульна поліція Рівненської області

30 листопада, близько 10 ранку, патрульним надійшло повідомлення від занепокоєних мешканців будинку, що на вулиці Генерала Безручка, живе жінка похилого віку, з її квартири чути крики про допомогу.

Оперативно прибувши на вказане місце, поліцейські виявили, що 82-річна жінка з зачиненої квартири кричить про допомогу. Вона подавала звуки невідомим предметом, стукаючи ним об підлогу і привернула цим увагу сусідів.

Через вікно заявників, патрульні помітили силует жінки, яка лежала на підлозі та подавала ознаки життя, але піднятися аби відчинити двері або вікно балкону вона не могла через свій безпорадний стан.

Інспектори негайно викликали пожежно-рятувальну службу та швидку.

Патрульні зайшли у квартиру разом із медиками, на підлозі виявили жінку, яка перебувала в безпорадному стані, що частково був пов'язаний із хворобою з дитинства. Через те, що вона пробула довгий час сама та самостійно не змогла піднятися, то почувалась спрагло.

Поліцейські разом із пожежниками перенесли її на диван, напоїли стареньку водою, після чого передали її медикам.

Читайте також