Аби майно не дісталось родичам: у Рівному чоловік підпалив будинок (ФОТО)

У будинку на вулиці Золотіївська 52-річний чоловік мешкає разом із 78-річною матір’ю. Спочатку він підпалив житлове приміщення, а потім – підсобне.

19 лютого близько 02:40 52-річний рівнянин виніс із оселі свою матір, яка має проблеми зі здоров’ям, відтак погано ходить, та у трьох місцях помешкання зібрав речі домашнього вжитку та підпалив їх.

Через дві години у приймальне відділення Рівненської обласної клінічної лікарні доставили 78-річну господиню будинку, у якої попередньо діагностували отруєння чадним газом. Нині жінка перебуває у медзакладі та додатково обстежується.

Крім того, вчора, 20 лютого, близько 13 години 52-річний чоловік підпалив ще й двоповерхове підсобне приміщення – літню кухню, розташовану на території господарства.

За обома фактами триває досудове розслідування за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України (умисне пошкодження майна шляхом підпалу).

Як пояснив чоловік правоохоронцям, намагається знищити майно, аби воно не дісталося родичам, з якими в нього нібито конфлікт.

Досудове розслідування триває.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

 

Читайте також