Акція «Переможний Інтернет» від Мережі Ланет

Шукаєте найвигідніший тариф з якісним Інтернетом? Пропонуємо вам ознайомитись з умовами нової акції всеукраїнського провайдера Мережа Ланет, з якою ви зможете пів року користуватися швидкісним домашнім Інтернетом без регулярної обов’язкової абонентської плати! 

Пів року безкоштовного швидкісного Інтернету та допомога ЗСУ

Провайдер Мережа Ланет вже багато років надає українцям швидкісний Інтернет та ТБ, сервіс європейської якості, а також відомий своєю активністю у сфері благодійності. Наразі Мережа Ланет пропонує новим абонентам акційний тариф WIN, оплата за який складається лише з вартості підключення, що сплачується одноразово. Жодної обов'язкової щомісячної абонплати! 

Але ви можете вносити платежі на свій розсуд, з будь-якою регулярністю та будь-яких розмірів, вказуючи суму благодійного внеску під час поповнення рахунку в особистому кабінеті. При цьому кожен добровільний платіж, кожна гривня буде перерахована компанією у Благодійний Фонд АНТИТІЛА. Кошти підуть на підтримку ЗСУ. 

Деталі тарифу та умови акції

Тариф WIN передбачає 6 місяців безкоштовного користування Інтернетом зі швидкістю до 100 Мбіт/с та перегляд до 100 онлайн-каналів у чудовій якості. 

Вартість підключення залежить від технології, яка використовується:

  • за технологією Ethernet – 299 грн;
  • за технологією PON – від 1499 грн (для різних населених пунктів вартість підключення може варіюватись).

Точну вартість підключення у вашому населеному пункті можна дізнатися на сайті провайдера або в менеджера в центрі обслуговування абонентів.

Акція доступна для нових абонентів, а також тих, які не використовували послуги провайдера за вказаною у заявці адресою з 01 квітня 2022 року. 

Також нові та діючі абоненти можуть виграти акційний тариф у розіграші в соціальних мережах, який проводиться на офіційних сторінках компанії Мережа Ланет. Також розігруються цінні фізичні призи.

Акція діє до 22 вересня 2022 року. Тож поспішайте, щоб встигнути залишити заявку та підключити Інтернет за вигідними акційними умовами.

Як підключити Інтернет у Рівному 

Щоб підключити Інтернет у Рівному, залиште заявку на сайті провайдера. Менеджер зв'яжеться з вами, перевірить можливість підключення, оформить замовлення та домовиться про візит монтажників у зручний для вас час. Або зверніться до центру обслуговування абонентів Мережі Ланет у Рівненській області:

м. Рівне, вул. С. Бандери, 45
[email protected]
(0800) 601-200

Читайте також