Алкоголю на понад 6 млн гривень виявили на Рівненщині

За процесуального керівництва прокуратури області в ході досудового розслідування в кримінальному провадженні слідчими СУ ФР ГУ ДФС у Рівненській області задокументовано злочинну діяльність, пов’язану з незаконним обігом та реалізацією спирту етилового, повдіомили в прокуратурі області. 

Досудовим розслідуванням встановлено, що на територію Рівненської області з метою збуту, а також подальшого незаконного виготовлення алкогольної продукції, організовано постачання спирту етилового з території Львівської області.

Враховуючи здобуту інформацію, прокурорами та слідчими СУ ФР ГУ ДФС у Рівненській області 6 лютого провели низку обшуків у складських та житлових приміщеннях фігурантів кримінального провадження, а також у транспортних засобах, які використовувались для транспортування підакцизних товарів.



За результатами проведення обшуків виявлено та вилучено близько 30 тон спирту етилового, 3 тисячі пляшок вже готової алкогольної продукції.

Орієнтовна вартість вилученого на «тіньовому» ринку становить понад 6,4 мільйона гривень.

На даний час в межах кримінального провадження вживаються заходи щодо накладення арешту, призначення відповідних судових експертиз, а також встановлення всіх осіб, причетних до злочинної діяльності, з метою притягнення їх до визначеної Законом відповідальності.
 

Читайте також