Авто розтрощено вщент: в смертельній ДТП на Рівненщині загинула 10-річна дівчинка

Близько третьої годині ночі на автодорозі «Київ-Чоп» у Гощанському районі біля села Дорогобуж сталась смертельна дорожньо-транспортна пригода.  

На місці події слідчим вдалось встановити, що 46-річний житель села Дорогобуж, водій автомобіля «Renault Rapid», здійснюючи маневр розвороту, не надав перевагу в русі та допустив зіткнення із двома транспортними засобами -  «Volkswagen Crafter» та «Mercedes Vito».

Від удару «Renault Rapid» розтрощено вщент, а «Volkswagen Crafter» - вилетів у кювет. 

На місці події від отриманих травм померла 10-річна пасажирка авто «Renault», це – донька 46-річного водія. Його із політравмою, відкритим переломом ноги та закритою черепно-мозковою травмою - госпіталізували. Наразі зразки його крові відібрали для визначення вмісту алкоголю.

Два інші водії були тверезі, ними керували 47-річний житель Київщини та 36-річний іноземець. Іншим учасникам ДТП медична допомога не знадобилась.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, розпочали досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

За інформацією відділу комунікації поліції Рівненської області

 

Читайте також