Авто вилетіло в кювет і врізалося в дерево: неподалік Рівного п'яний водій спричинив ДТП (ФОТО)

Вчора, у понеділок, 4 листопада, близько 11 години вечора неподалік Рівного на міжнародній автотрасі "Київ-Чоп" біля с.Грушвиця Рівненського району трапилась ДТП.

За інформацією патрульної поліції Рівненщини, 20-річний водій легкового автомобіля "Renault Laguna" через неуважність, перевищення швидкості та недотримання дистанції в'їхав у легковик "Renault Megane", що їхав попереду у попутному напрямку, якого від удару викинуло на зустрічну смугу, а потім автомобіль за інерцією вилетів у кювет, де він вже врізався в дерево.

На щастя, внаслідок ДТП ніхто не постраждав.

До слова, водій-винуватець аварії був добре п'яним - результат освідування на місці пригоди через Drager показав, що в його крові 4,54 проміле алкоголю при допустимих 0,2. Патрульні склали на нього адмінпротоколи за двома статтями КУпАП - ч.1 ст.130 (керування в стані сп’яніння) та ст.124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів). Матеріали вже скеровано до суду.

До слова, впродовж лише минулого місяця патрульні поліцейські "упіймали" аж 135 водіїв, які перебували за кермом у стані сп'яніння.

Читайте також