Авто, яке спалили у Рівному вночі, належить дружині відомого ресторатора та ексдепутата

Сьогодні, 16 грудня, вночі, близько півночі в Рівному на вулиці Шопена підпалили автомобіль «Toyota Camry». Про це портал "РівнеМедіа" вже повідомляв раніше.

Внаслідок пожежі автівка згоріла вщент. З місця події слідчі вилучили пожежне сміття та змиви паливно-мастильних матеріалів, що свідчить про те, що машину і справді підпалили навмисно.

Автомобіль був припаркований у дворі багатоповерхівки, де живе його власниця. Як повідомили у поліції, автівка належить 47-річній рівнянці, яка і повідомила про підпал правоохоронцям. Також автомобілем часто користувався її 53-річний чоловік - голова кооперативу.

Як стало відомо пізніше, спалена автівка належить дружині відомого у Рівного підприємця, ресторатора, колишнього депутата Рівненської міської ради 6-го скликання від фракції "Свобода" Андрія Остапчука.

Андрій Остапчук є засновником підприємства «АЛКОМ», що займається будівельно-монтажними роботами та оптовою торгівлею деревиною, будівельними матеріалами і санітарно-технічним обладнанням. Також він нині є власником найбільшого у Рівному пабу "Сталева гора".

Проте, що автомобіль належить саме цій родині, також свідчить те, що на спаленій машині на бічних дверях є наліпка з логотипом  «Сталевої гори».

До слова, палія автомобіля вже затримали. Як зазначають у поліції, ним є раніше судимий 45-річний рівнянин. Його затримали поліцейські, коли той переодягнувся та саме виходив із квартири, де мешкає. Там нині правоохоронці проводять санкціонований обшук. Наразі зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

За фактом підпалу триває досудове розслідування за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України. Всі обставини події та особи, причетні до злочину, встановлюються.

Читайте також