Бачив, як вбивають знайомого, і допоміг заховати тіло: судитимуть свідка злочину на Рівненщині

21-річному мешканцю Тернопільської області загрожує до 3 років в`язниці за приховування інформації про вбивство людини.

Про це інформують у відділі комунікації поліції Рівненщини.

Злочин стався на Дубенщині 19 листопада минулого року. Троє знайомих із села Гаї Кременецького району на гужовій підводі приїхали в гості в село Тур'я, що на Дубенщині. Під час розпивання спиртних напоїв між ними виник конфлікт, під час якого 22-річний наніс п'ять ударів ножем в область верхньої лівої частини тулуба 41-річному, в результаті чого той помер. Усе це сталося на очах їхнього 21-річного односельчанина.

21-річний свідок не повідомив компетентні органи про його вчинення. Більше того, він допоміг зловмиснику перевезти тіло померлого на гужовій підводі до закинутої ферми неподалік села Нова Пляшева та заховати тіло у цистерні. 

За фактом приховування злочину слідчі Дубенського РВП повідомили 21-річному молодику про підозру за частиною 1 статті 396 Кримінального кодексу України.

Слідчі закінчили досудове розслідування та скерували матеріали кримінального провадження із обвинувальним актом на розгляд суду.

Ми писали раніше: Зарізали і кинули тіло у цистерну на закинутій свинофермі: на Рівненщині двоє молодиків вбили чоловіка

Читайте також