Бахмут, Торецьк, Лиман: Третяк передав допомогу рівненським військовим на передовій

Сьогодні міський голвоа Рівного Олександр Третяк відвідав прифронтові міста на Донеччині. 

Зокрема відвідав Бахмут, Торецьк, Лиман. Нині це найгарячіі точки на фронті. 

Про це він повідомив на своїй сторінці у Фейсбук. 

- Бахмут – символ української незламності… Найгарячіша точка війни! Місто -фортеця. Сьогодні тут точаться найзапекліші бої. Попри безперервні атаки ворога, наші воїни міцно тримають оборону. Герої докладають надзусилля, щоб втримати міста.

Ми цілеспрямовано поїхали, щоб відвідати наших військових, які перебувають у складі рівненського 14-ого окремого стрілецького батальйону, під командуванням легендарного рівненського командира під позивним «Бегемот».

Хотів особисто подякувати нашим героям, потиснути руки та обійняти їх. Адже підтримка для наших хлопців сьогодні надважлива, - написав очільник Рівного. 

Перебуваючи на бойових позиціях, він вручив почесні грамоти та цінні подарунки – іменні годинники міського голови військовослужбовцям цього підрозділу.

- Завдяки тісно налагодженій співпраці з США, отримали якісний реанімобіль для наших військових. Особлива подяка Почесному Консулу Українського посольства в штаті Вашингтон Валерію Голобородько. Спільно з УЦХВЄ переобладнали та перефарбували це авто під потреби військових та успішно передали на передову.

Капеланський патруль з Рівного долучився своєю часткою допомоги для батальйону, як матеріально, так і духовно, передавши бійцям чимало теплих речей, та звершивши спільні молитви про Божий захист над кожним солдатом, - додав мер Рівного. 

Читайте також