Бази відпочинку в Рівненському районі: ТОП-10 місць, де посмажити шашлики

На Рівненщині квітень виявився багатим на температурні рекорди. А у теплі та сонячні вихідні дні дуже хочеться посмажити шашлик, поніжитися на природі та відпочити з близькими людьми. У лісах це робити заборонено, втім, у області є чимало відпочинкових баз, де можна посмажити шашлик у комфорті.

Журналісти "Рівне Медіа" зібрали перелік баз відпочинку у Рівненського району, де є альтанки та мангали.

Мисливсько-спортивний комплекс "Сокіл"

Комплекс має 8 тис. га мисливських угідь, зариблені ставки та розвинену рекреаційну зону для відпочинку.

Полювання, риболовля, стрільба, пейнтбол, верхова їзда, альтанки з мангалами – все це пропонує комплекс для гарного відпочинку у товаристві однодумців.

Чудові краєвиди поліського лісу, смачні мисливські страви в кафе «Сокіл», комфортні номери в готелі «Тарантас», дитячий майданчик стануть запорукою відмінного сімейного відпочинку.

Адреса: с. Суськ, вул. Мисливська, 55

Контакти: 

  • 096 15 15 15 4....(готелі, лазні, чани),
  • 096 18 18 61 8....(альтанки, кафе),
  • 098 36 84 06 3..........(кінний клуб),
  • 096 65 34 07 2....(стрілецький клуб).

База відпочинку «Villa-Park»

База розташована у селі Ходоси, що за 18 км від Рівного.

До послуг гостей окремі будиночки з комфортабельними номерами, літня тераса з видом на озеро, альтанки з місцем для барбекю, лазня з басейном, а також можливість активного відпочинку з волейбольним майданчиком та пляжем.

Адреса: Рівненська область, c. Ходоси, вул. Пляжка 25

Контакти: +380 (97) 505-94-93

База відпочинку "Воронуха"

Мальовнича база відпочинку має на території водойму для риболовлі, будиночки та чани. База розміщена селед лісу і восени відвідувачі можуть вийти з орендованого будиночка та піти збирати гриби.

До послуг гостей: лазня, камін та смачна українська кухня на свіжому повітрі забезпечать неперевершений настрій та почуття. Для Ваших дітей ми влаштували безпечні ігрові майданчики, де малеча з радістю може побавитися, а Ви тим часом відпочиваючи в колі сім’ї чи своїх друзів, спостерігатимете за нею із затишної альтанки.

Адреса: Рівненський район, с. Мала Совпа, вул. Воронуха 43

Контакти: 

  •  (097)293-88-76
  • (050) 694-95-43
  • (097) 864-66-75

База відпочинку "Рівнехолод"

Якщо Ви хочете на день виїхати з близькими людьми та посмажити шашлик, однак не плануєте виїжджати за межі Рівного, то база біля "Рівнехолоду" чудово підійде.

На території бази є 17 альтанок різного розміру. Також наявний ставок із рибою (риболовля платна). Для дітей є ігровий майданчик з батутами, гірками та гойдалками. 

Адреса: вул. Млинівська, 112.

Контакти: 096 713 64 05

База відпочинку "Monte Carlo"

У даному комплексі відпочинку є великий асортимент пропозицій для гостей. Зокрема, відвідувачі можуть зупинитись у готелі на вікенд та провести свої вихідні на природі у сосновому лісі біля річки. Також для любителів релаксу є чани, лазня та сауна. 

Для активного відпочинку передбачена атракція - катання на байдарках. Оскільки комплекс знаходиться біля водойми, то усі бажаючі можуть орендувати байдарки та покататись на Горині. 

Серед асортименту розваг є риболовля та смаження шашликів біля альтанок. 

Адреса: с. Решуцьк, вул. Лісова, 51 (заїзд з села Ходоси)

Контакти: (098) 081 25 19

Садиба "Живиця"

Садиба "Живиця" - це закрита територія. Відпочивальники можуть орендувати 2-кімнатний номер з душем і санвузлом. Як приємні бонуси - камін, тераса, навіс, кухня, трапезна, мангал, гойдалка. Усе до ваших послуг на час відпочинку. Також є лазня.

На території садиби є свійські тварини, з якими можна погратися.

Адреса: Новоукраїнка,"Масив" Західний 2, вул Світла , 648.

Контакти: 097 458 8057

Парк сімейного відпочинку Riviera

Парк сімейного відпочинку, розташований у місті Рівне. У парку пропонуються наступні переваги: просторні альтанки для відпочинку (від 10 до 120 чоловік), сучасні номери з Wi-Fi, TV, WC та душем, VIP будинки, патіо-зони, фото-зони, озеленена територія, прокат катамаранів, пірс для риболовлі, піщаний пляж, дитячий майданчик, батут, каркасні та надувні басейни, футбольне/волейбольне поле, знаряддя для активних ігор (настільний теніс, бадмінтон, дартс), настільні ігри (шахи, шашки, нарди) та прокат велосипедів.

Адреса: Козлин

Контакти: 097 712 7171

Садиба "Зелений дуб"

Будиночок знаходиться на території овечої ферми в селі Зелений Дуб. Територія знаходиться на пагорбі з прекрасним виглядом. Будинок трьох поверховий (Підвальне приміщення з душем туалетом та котельнею та холодильником).

Перший поверх - кімната студія з 3 ліжками та кухонною зоною.

Другий поверх - спільна спальна кімната на 5 ліжок з балконом. Гості можуть користуватись всім будинком.

Адреса: с. Зелений Дуб, колишній Здолбунівський район

Контакти: 050 560 63 15

Відпочинковий комплекс "Занзібар"

На базі відпочинку гостей чекають: комфортні альтанки, риболовля на місцевій водоймі, баня та чани, приготування шашликів на мангалах.

Також на території бази є кафе-ресторан, де можна посмакувати смачні страви.

Адреса: с.Корчин.Рівненська обл.

Контакти: 0986311601

База відпочинку "Беркут"

"Беркут" - затишний заклад для проживання та відпочинку, розташований в мальовничому місці Верхів, Рівненської області. 

Завдяки своїй розташованості курортний комплекс "Беркут" дозволяє гостям насолоджуватися красою довкілля та дихати чистим повітрям. Заклад пропонує відпочинок у затишних номерах, які обладнані усім необхідним для комфортного перебування.

Крім проживання, "Беркут" пропонує інший вид послуг - поглинути страви на вишуканому ресторані. Заклад також може служити локацією для проведення невеликих заходів та зустрічей.

Адреса: с. Верхів, Рівненський район

Контакти: +380 67 928 8310

Читайте також