Березнівський районний суд оголошує конкурс дитячих малюнків «Суд очима дітей»

Березнівський районний суд Рівненської області оголошує конкурс дитячих малюнків «Суд очима дітей».

Учасниками конкурсу можуть бути школярі віком від 6 до18 років.

Конкурсні роботи (малюнки) повинні бути оригінальними та мають стосуватися теми правосуддя в Україні (образ судді, оголошення рішення суду, будівля суду, зал судового засідання, учасники судового розгляду, суд майбутнього, Феміда, тощо). Робота має бути виконана на аркуші формату А4 фарбами, олівцями, фломастерами тощо. На зворотному боці слід зазначити ПІБ, клас та назву навчального закладу.

Малюнки приймаються з 8 листопада 2019 року до 8 грудня 2019р. включно за адресою: вул. Київська,3,  м.Березне, 34600.

За додатковою інформацією слід звертатись до прес-секретаря Березнівський районного суду Рівненської області Мирослави Володимирівни Свиридюк. Контактний телефон (03653) 5-42-47.

Після отримання робіт відбудеться виставка оригінальних малюнків в приміщенні суду. Визначення кращих робіт відбуватиметься шляхом голосування.

Автори найкращих малюнків будуть нагороджені подарунками.

Зазначимо, що захід проводиться з метою підвищення уваги суспільства до необхідності сприяння діяльності осіб та органів, що забезпечують здійснення правосуддя; висвітлення місії судів та судової діяльності у сучасному суспільстві художніми засобами, виховання поваги до  суду, суддів та Закону; розвиток в юних українців прагнення зміцнювати демократичну, соціальну, правову державу.

За повідомленням пресслужби суду  

Читайте також