Безпрограшна серія юнацької команди рівненського "Вереса" обірвалася у Дублянах

Двоматчева безпрограшна серія юнацької команди рівненського "Вереса" обірвалася сьогодні у Дублянах. Рівняни поступились одноліткам зі "Львова"  у матчі 8-го туру VBet ліги U19. 

Львів U19 - Верес U19 - 1:0 (1:0)

Львів U19: Шарун - Шандра, Михавко, Танчак, Пінчук, Ю.Михайлів, Р.Михайлів, В.Михайлів, Герич, Бідзінський, Квас.
Старший тренер: Тарас Гвоздик.

Верес U19: Мигаль - Протасевич, Бокій, Савчук, Ромасюк, Фундук, Вадовський, Шух, Зайко, Вільховий, Вороб'як.
Старший тренер: Олег Шандрук.

Гол: Шандра (24).

До звітного матчу обидві команди підійшли у різному емоційному настрої. Львів не знав смаку перемог з серпня місяця. Рівняни навпаки, не програвали у двох попередніх поєдинках поспіль і лише минулого тижня святкували першу у сезоні перемогу.

Суперники розпочали матч на зустрічних курсах, високо пресингуючи один одного. У такій грі господарям допоміг доволі неочікуваний забитий гол.

Ярослав Шандра пробив метрів з двадцяти, голкіпер рівнян виявився не зовсім готовим до такого повороту подій та й м'яч влучив практично ідеально у верхній кут воріт - 1:0.

Перерва між двома таймами у цій грі через повітряну тривогу тривала аж дві години. 

У другому таймі подвоїти перевагу господарів міг Денис Довбецький. Він вийшов віч-на-віч із голкіпером рівнян, але програв свою дуель Назару Мигалю. В цьому епізоді м'яч рикошетом від рук нашого воротаря влучив ще й у поперечину.

Гра на зустрічних курсах продовжилася. Але рахунок до фінального свистка більше не змінювався. Верес поступається Львову - 0:1.

Читайте також