Безробітні Рівненщини стають адміністраторами

Професію «Адміністратор», за якою навчають у Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, вподобали безробітні Рівного, Зарічненщини, Здолбунівщини, Сарненщини та Рубіжанщини Луганської області.

Як коментує майстер виробничого навчання Інна Лугова, з квітня група призупинила навчання у зв’язку з карантином, але з його послабленням відновила заняття та вийшла на виробничу практику. З травня слухачі наполегливо здобувають практичні навички роботи у закладах ресторанного господарства, салонах краси,
лікувально - оздоровчих закладах.

Робота організована із чітким дотриманням обмежувальних заходів та відповідає карантинним вимогам. Майстер, зокрема, перевіряє бази проходження практики слухачів у Рівному, а із Світланою Бойко, яка працює в Луганському обласному фізкультурному центрі, налагоджений інтернет-зв’язок.

Отримані професійний досвід та враження слухачі викладатимуть у своїх кваліфікаційних роботах, які презентуватимуть на державній кваліфікаційній атестації. Вони вже працюють над темами «Аналіз форми обслуговування за типом «шведський стіл»», «Роль культури спілкування у професійній діяльності адміністратора», «Організація робочого місця офіс-менеджера» та іншими.

Читайте також