Більше німецької у школах: у Рівному стартує Рік мов

20 листопада 2017 року о 12:30 на базі НВК № 12 відбудеться урочисте відкриття українсько-німецького Року мов. Спільний Рік мов буде проведено впродовж 2017 – 2018 н.р. та завершиться у липні 2018 року проведенням міжнародного Освітнього конгресу.

Як повідомляє Відділ інформаційно-аналітичного забезпечення виконавчого комітету Рівненської міської ради, Рік мов стане платформою для передачі сучасної культури, освітніх стандартів, європейських цінностей, посилення німецької мови в Україні та української мови в Німеччині. Рік мов передбачає також численні цікаві, змістовні заходи в навчальних закладах Рівного.

У святі відкриття Року мов та Етнофорумі візьмуть участь учні та учителі 17 навчальних закладів Рівного з німецькою мовою навчання. Учні будуть задіяні в мовних інтерактивних майстернях, майстер-класах, конкурсах і квесті під час проведення Етнофоруму, а на святі учасникам буде запропоновано виступ Шкільного Європейського клубу НВК № 12.

Серед запрошених гостей - представники влади, Гете – Інституту, методисти Рівненського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, члени обласного осередку німецького товариства.
 

Читайте також