Біля "Лагуни" нетверезий водій спричинив потрійну ДТП

Вчора, близько 17-ї години, на вулиці Соборній у Рівному сталася ДТП за участю трьох транспортних засобів. Внаслідок автопригоди ніхто не постраждав. Про це інформує патрульна поліція Рівненщини.

На місці події інспектори встановили, що водій "Mercedes" виїжджаючи з вулиці Дворецької, порушив правила проїзду перехресть та здійснив виїзд на смугу для зустрічного руху, де здійснив зіткнення автомобілем "Ford", після чого продовжив рух та здійснив зіткнення з маршруткою.

Внаслідок ДТП транспортні засоби зазнали механічних пошкоджень з матеріальними збитками. У 32-річного водія автомобіля "Мерседес" поліцейські виявили явні ознаки алкогольного сп’яніння. Від проходження огляду на визначення стану сп’яніння у встановленому Законом порядку чоловік категорично відмовився.

На водія патрульні склали протокол за ст.124 КУпАП (Вчинення ДТП), ч.1 ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою в стані сп'яніння) та винесли постанову за ч.1 ст.126 КУпАП (Керування транспортним засобом без відповідних документів)

Читайте також