Біля Рівного нетверезий водій спричинив ДТП

Сьогодні вранці неподалік села Обарів Рівненського району сталася ДТП за участю автомобілів Peugeot та МАЗ. Обидва транспортні засоби отримали механічні пошкодження. Ніхто з людей не постраждав. Про це повідомили у патрульній поліції Рівненщини.

Правоохоронці з'ясували, що 24-річний водій транспортного засобу Peugeot не був уважним, не стежив за дорожньою обстановкою, виїжджаючи на перехрестя нерівнозначних доріг рухаючись по другорядній дорозі не дав дорогу та допустив зіткнення з автомобілем МАЗ, який рухався головною дорогою. 

Під час спілкування з керманичем транспортного засобу Peugeot патрульні виявили у нього ознаки алкогольного сп'яніння. Результат огляду позитивний і становить 1.32 проміле.

На нього інспектори склали протокол за ч.1 ст.130 (Керування в стані сп'яніння) КУпАП та ст.124 (Скоєння ДТП) КУпАП. 

Загалом, за минулі вихідні, поліцейські виявили 8 водіїв, які перебували за кермом транспортних засобів у стані сп'яніння.

Нагадуємо, що для запобігання загибелі та травмуванню людей на автомобільній дорозі патрульні проводять комплекс профілактичних заходів під назвою "Безпечні автомобільні дороги".

Читайте також