БК "Рівне" такого ще не робив: на що наважилася команда?

Такого у Рівному ще не було, а для БК “Рівне” тим паче. Чотири домашні суперматчі за п’ять діб. Вперше в один день в одному залі, в Спорткомплексі “ДЮСШ-4”, офіційні ігри зіграють і жінки, і чоловіки. Це буде справжній баскетбольний марафон, як для клубу, так і для уболівальників.

Про важливість цих чотирьох поєдинків для нашого БК “Рівне” у спортивному плані годі і казати. Хто не в темі, то детальніше можете ознайомитись у наших попередніх матеріалах за цими посиланнями:

За що бореться БК “Рівне”. Частина перша. Дівчата

За що бореться БК “Рівне”. Частина друга. Хлопці

Відкрили “забіг” у середу 31 січня на 19:00. Наші дівчата БК “Рівне” в черговому матчі Суперліги приймали дуже принципового суперника в боротьбі за місце у першій четвірці – це “Динамо-НПУ” з Києва, де також грають декілька рівнянок. Ми вже грали з цією командою двічі та обмінялися виїзними перемогами. 

Потім буде два дні перерви, щоб встигнути поробити усі справи, які планувалися на вихідні, і провести вікенд у Спорткомплексі ДЮСШ-4 разом з БК “Рівне”.

Тож, у суботу запасайтеся бутербродами, термосами з борщем та салом з цибулею, щоб не голодувати. А чаю, кави та місця в залі і в кафе “У дяді Віті” вистачить на усіх. Бо 3 лютого на 14:00 знову грають наші дівчата. До нас вкотре приїздить беззаперечний цьогорічний фаворит жіночого баскетболу України “Київ-Баскет”. Грали ми з ними вже чотири рази, двічі в чемпіонаті та двічі в Кубку. Звісно, вже вони нам встигли набриднути, але грати доведеться. Поки що “Київ-Баскет” має чотири перемоги над нашою командою, але рівнянки дали справжній бій суперницям в останньому матчі у Києві, і ледь не створили сенсації, тож, прогрес у нас є, і будемо сподіватися, що за шаленої підтримки залу, наші дівчата Вас не розчарують.

А далі ніхто далеко не розходиться, максимум перевести подих десь на свіжому повітрі біля спорткомплексу, бо вже на 17:00 в цей же день 3 лютого, надважливий та принциповий матч гратиме наша чоловіча команда. Вони прийматимуть “Динамо-Одеса”, команду, яка йде на першому місці турнірної таблиці. Єдину команду в цьому чемпіонаті, якій нашій козаки двічі поступилися, при чому з великим рахунком. Тож, максимально важлива гра, на якій потрібна Ваша максимальна підтримка, навіть більша, ніж це було на харківському “Політехніку”. Це насправді дуже важиливі ігри для нашого клубу, і Ваша підтримка насправді дуже важлива для наших хлопців.

Фінішувати будемо разом з Вами у неділю 4 лютого. Ми Вас чекаємо на 12:00. Наші хлопці гратимуть другу гру з одеситами, в якій також необхідна лише перемога, а тому, незважаючи на те, як пройде суботня гра, у неділю також треба максимальна підтримка від залу. До слова, у випадку двох перемог над “Динамо-Одеса”, наш БК “Рівне” наздожене цю команду в турнірній таблиці та зможе продовжити боротьбу за найвищі сходинки в чемпіонаті.

УСІ НА БАСКЕТБОЛ! МИ Є РІВНЕ!

Читайте також