Благодійний забіг «Rivne St. Mykolas Run 2017»: у неділю у Рівному масово бігатимуть святі Миколаї

Вже цієї неділі, 17 грудня, у Рівному пройде Благодійний забіг «Rivne St. Mykolas Run 2017». Цей спортивний захід відбуватиметься у нашому місті вже другий рік поспіль. 

Бігова подія, яку організатори - Рівненський Клуб бігу Rivne Running Club - називають «найдобрішим» забігом року, традиційно присвячена збору коштів для лікування тяжко хворих дітей. Відтак, цьогоріч усі кошти, виручені від сплати реєстраційного внеску за участь у забігу, будуть спрямовані для 3-річної мешканки Здолбунівського району Софії Кваснюк, якій потрібна пересадка кісткового мозку.

Змагання відбуватимуться на двох дистанціях - 2 (1 коло) та 6 (3 кола) км. Забіг розпочнеться о 10:45 год. та триватиме близько двох годин. Маршрут стартує від готелю "Мир" та проходитиме вулицями: проспект Миру-вул. Набережна-вул. Кавказька-вул. Міцкевича з фінішом біля готелю "Мир".

Зареєструватися на забіг можна онлайн за посиланням: https://sportevent.com.ua/events/rivne-st-mykolas2017. Реєстрація учасників триватиме до 23:59 год. 16-го грудня. Якщо ж ви не встигли пройти онлайн-реєстрацію, ви зможете ще стати учасницом забігу і в день старту - з 9:00 до 10:45 год. на місці старту біля готелю "Мир" в офіційному наметі Rivne Running Club.

Вартість онлайн-реєстрації – 80 грн, в день забігу на місці старту – 100 грн.

Учасниками забігів можуть бути рівняни та гості міста без обмежень. Втім, кількість місць для участі - обмежена до 250: не більше 150 осіб на 2 км та 100 - на 6 км.

Кожен учасник забігу отримає: пакет поліетиленовий, стартовий номер учасника, капелюх Святого Миколая, йогурт, спеціальні пропозиції від партнерів, сувеніри від спонсорів, гарячий чай на старті та фініші забігу.

До слова, серед учасників забігу будуть відзначені 1, 2 та 3 місця у чоловіків та жінок на обох дистанціях у 2 км та 6 км. Традиційно відбудеться і нагородження наймолодшого та найстаршого учасників змагань, який успішно завершить дистанцію.

Родзинкою заходу стане конкурс на кращий святковий новорічний костюм учасника забігу. Серед таких яскравих учасників визначать трійку переможців.

До речі, з метою популяризації заходу та залучення до участі у ньому якомога більшої кількості людей організатори влаштували справжній флешмоб-челендж. Його мета полягає у тому, що відомі рівняни фотографуються у спеціальній синій шапці святого Миколая і виставляють це фото у соцмережі, тим самим рекламуючи подію.

Відтак, з капелюхом вже знялися голова Рівненської облдержадміністрації Олексій Муляренко, правозахисниця Ліана Диновська, президент Народного клубу «Верес» Олексій Хахльов, генеральний директор Народного клубу «Верес» Євген Донцов, віце-президент Народного клубу «Верес» Андрій Біланчук, директор Рівненського Палацу дітей та молоді Ірина Первушевська, громадський активіст Святослав Клічук, диригент симфонічного оркестру «Brevis» Геннадій Фіськов та його учасники, продюсер Рівненської філії НСТУ (телеканал РТБ) Інна Білецька, власний кореспондент "Радіо Свобода" на Рівненщині Валентина Романюк, група лікарняних клоунів «Червоні носи» тощо.

Крім усього, Рівненський клуб бігу «Rivne Running Club» закликає усіх небайдужих - тих, хто не братиме участі у забігу, - також допомогти у лікуванні Софії Кваснюк. Будь-яку суму коштів можна перерахувати на картковий рахунок мами дівчинки – Іванни Хомети: Приватбанк, 4149 4978 0345 1162 (моб. 0972057568).

Читайте також