«Благоустрій Квасилова - одне із ключових питань селища», - Володимир Дяк

Сім автозупинок, смітники, 3 пам‘ятні знаки, 1 площу обслуговує один двірник на весь Квасилів. Оскільки населений пункт тепер входить в Рівненську міську територіальну громаду, то благоустрій Квасилова - одне із ключових питань селища. Про це наголосив заступник міського голови Рівного Володимир Дяк.

Під час робочої виїзної наради в селище Володимир Анатолійович зауважив про збереження робочого місця двірника, а в перспективі переведення його на роботу в міськШЕУ.

А прибудинкові території допоки обслуговує «Колективне підприємство «Житловик-1»». Ця компанія обрана управителем співвласниками багатоквартирних будинків. Також, прибудинкові території обслуговує ОСББ «Квасилівські зорі» та «Молодіжна 28».

«Та невирішеними питаннями досі залишаються місце поховань квасилівчан та утримання приміщення Квасилівської селищної ради. Питання щодо кладовища є відкритим, адже нині територіально воно знаходиться в селі Ільпінь, яке входить до Здолбунівської громади. Щоб вирішити проблему, будемо проводити спільну нараду з представниками сусідньої ОТГ», - розповідає староста селища Квасилів Віта Кисільова.

За її словами, також оперативно потрібно вирішити і питання з балансоутримувачем адмінприміщення селищної ради. Адже там працюють публічна бібліотека та музична школа, а на перспективу там має бути розміщений підлітковий клуб. І потрібно заключати договори на оплату комунальних послуг.

Читайте також