Бонус до пенсії: відомо, хто придбав лотерейний білет на 190 000 грн у Рівному

Пані Інна з Рівного отримала несподіваний бонус до своєї пенсії – 190 000 гривень. Ці гроші вона виграла у «Лото-Забава». Організатори лотереї чекали на неї майже два тижні, оскільки пенсіонерка не одразу зрозуміла, що її білет виграв один з головних призів.

«Я беру участь у лотереї з першого тиражу. Це вже традиція!, — розповідає пані Інна. Проте вона не зрозуміла, що виграла головний приз, оскільки перевіряла білет вручну та закреслюючи числа десь пропустила одне число. - Я думала, що виграла, але не головний приз, бо я закреслила тільки дві лінії, а потрібно три».

Все прояснилося, коли пані Інна вирішила перевірити свій білет у фірмовій точці продажу «М.С.Л.» на вул. Соборна, 192 (ТЦ «ЛІОН»), де вона його купувала. Продавець лотерей перевірив його і привітав її із виграшем.

«Коли продавець сказав мені, що я виграла 190 000 гривень, я просто не могла повірити! Це було як грім серед ясного неба!», – згадує пані Інна. Вона навіть засумнівалася, чи це правда і заспокоїлася тільки після дзвінка до оператора державних лотерей «М.С.Л.».

За словами пані Інни, цей виграш стане приємним бонусом до її пенсії. Вона планує використати кошти на давно очікуваний ремонт квартири. 

«Ці гроші допоможуть мені нарешті втілити плани, які відкладала роками», — з радістю каже переможниця.

До речі, за щасливий лотерейний білет вона заплатила 25 гривень.

Читайте також