Бойовики взяли в полон військового з Рівненщини

Суспільне повідомляє про те, що проросійські бойовики взяли в полон військовослужбовця Олександра Пупка, який родом із Рівненщини. Мовник посилається на сайт "ЛИЦ" з посиланням на "народну міліцію ЛНР". За даними Операції об'єднаних сил, російсько-окупаційні війська використовують затримання полоненого для дискредитації ЗСУ.

Так звана "народна міліція" ЛНР взяла у полон Олександра Пупка, військовослужбовця 14-ї окремої механізованої ЗСУ, командира відділення розвідувального взводу мотопіхотного батальйону. 29-річний молодший сержант родом з села Немовичі Сарненського району, повідомив на брифінгу 21 грудня "начальник управління народної міліції ЛНР" Ян Лещенко.

За даними, оприлюдненими на Facebook Операції об'єднаних сил, відсутність військовослужбовця одного з підрозділів військової частини, що виконує завдання в районі проведення ООС, виявили 17 грудня.

"Пошукові заходи позитивного результату не дали. На даний час встановлено, що військовослужбовець затриманий представниками незаконних збройних формувань. Представники російсько-окупаційних військ намагаються цинічно використати даний факт для дискредитації Збройних Сил України", – йдеться в інформації ООС. 

За інформацією Суспільного.  

Читайте також