Бурштину на півмільйона гривень вилучили на Рівненщині

На території Рівненської області правоохоронці на постійній основі проводять заходи з протидії незаконному видобуванню бурштину-сирцю, викриття та документування протиправної діяльності.

В ході кримінального провадження працівники управління захисту економіки Нацполіції встановили особу, яка може бути причетна до протиправної діяльності.

Так, з метою виявлення та вилучення бурштину-сирцю, а також обладнання для його обробки, слідчі звернулись до суду з клопотанням про проведення санкціонованого обшуку.

Сьогодні, 2 жовтня, на підставі ухвали суду, працівники управління захисту економіки в Рівненській області, слідчого відділу Рівненського ВП ГУНП в Рівненській області, під процесуальним керівництвом Рівненської місцевої прокуратури провели санкціоновані обшуки в двох населених пунктах Рівненського району.

Під час обшуку вилучили 24 кг бурштину-сирцю великих фракцій, за попередніми даними вартість вилученого становить 500 тисяч гривень.

На даний час проводяться заходи по встановленню каналів збуту обробленого бурштину та осіб, причетних до незаконної діяльності.

Управління захисту економіки в Рівненській області

Читайте також