Carlsberg Ukraine підтримує громаду та локальних виробників у Запоріжжі

Carlsberg Ukraine стала партнером гуманітарного проєкту KindHamperfor Ukrainians. Це ініціатива, що створена з великим бажанням підтримати українських малихгастрономічних виробників. А також — допомогти продуктами харчування людям похилого віку, особам з інвалідністю та багатодітним сім’ям з України, які потребують продовольчої підтримки.

Проєкт реалізували у Запоріжжі. Carlsberg Ukraine придбали понад 1000 одиниць продуктів харчування від локальних домогосподарств Запоріжжя, з яких KindHamperforUkrainians сформували продовольчі набори. Серед придбаної продукції– м’ясо, сир, мед, солодощі, соуси, джеми, випічка. Carlsberg Ukraine доповнила набори квасом власного виробництва.

«Запоріжжя – один із наших «домашніх» регіонів, де розташований Запорізький пивоварний заводCarlsbergUkraine.Для нас це особлива ініціатива, яка демонструє важливий приклад, як великий відповідальний бізнес може підтримувати малий локальний бізнес і громади. За час повномасштабного вторгнення наша компанія реалізовує десятки гуманітарних проєктів, виробляє питну воду на потреби населення і підтримує економіку країни.»,  – коментують в CarlsbergUkraine..

Продуктові бокси отримали родини з Запоріжжя – внутрішньо переміщені особи, люди похилого віку, особи з інвалідністю.

 ***

Carlsberg Ukraine —  частина Carlsberg Group, однієї з провідних пивоварних Груп у світі з великим портфелем брендів пива та інших напоїв. До складу Carlsberg Ukraine входять заводи в Запоріжжі, Києві та Львові. В портфель Carlsberg в Україні входять пиво, сидр та безалкогольні напої таких торговельних марок, як «Львівське», Carlsberg, Tuborg, Kronenbourg 1664,  «Квас Тарас», Somersby, Seth&Riley'sGarageта інші. Під час війни в Україні Carlsberg Group прийняла рішення про припинення бізнесу в росії та вихід із ринку. Carlsberg Group, Carlsberg Foundation та TuborgFoundation перерахували 75 мільйонів данських крон на допомогу Україні. З 24 лютого Carlsberg Ukraine почала виробляти питну воду та передавати її в різні регіони України. Компанія надає фінансову підтримку  благодійним фондам та організаціям у різних містах та регіонах країни задля підтримки гуманітарних ініціатив. Більш детальну інформацію можна отримати на сайті https://carlsbergukraine.com/

* на правах реклами