Через ожеледь на Рівненщині тимчасово обмежили рух автобусів та вантажівок (ОНОВЛЕНО)

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

ОНОВЛЕНО: Близько 16:10 обмеження для руху пасажирських автобусів і великогабаритних вантажних засобів відновили. 

У Службі автомобільних доріг Рівненщини повідомили, що через ожеледь, яка утворюється на дорогах загального користування державного значення, у межах області ввели тимчасові обмеження для руху пасажирських автобусів і великогабаритних вантажних засобів. 

"Біля автомобільних доріг державного значення є так звані місця відстою - великі безкоштовні паркінги, куди поліція буде зводити весь рух. Так само про запровадження обмеження повідомлено "Укравтодор", і це "Укравтодор" повідомлено всі сусідні області. Наприклад, якщо автобус має їхати з Львівщини чи Тернополя на Рівненщину, то він просто не виїде з автостанції у сусідній області. Для того , щоб людей не тримати на дорозі", - розповів нашим журналістам речник САД у Рівненській області Дмитро Леонтіюк.  

Маршрутки, які вже їдуть в Рівне - доїдуть, але нові виїжджати не будуть. Більше про це тут: З Рівного не виїжджатимуть автобуси і маршрутки.

Якщо під час руху ви побачили, що хтось потрапив у скрутне становище через негоду — телефонуйте за номером “102” або повідомте про це аварійні служби.

Читайте також