Червона доріжка, коровай та оркестр: у Рівному відкриття Апеляційного суду святкували по-голівудськи (ВІДЕО)

фото ілюстративне

У п'ятницю, 19 жовтня, у Рівному на вулиці Драгоманова відбулося урочисте відкриття оновленого Рівненського апеляційного суду. Святкування відбулося з неабиякими почестями та пафосом, якому може позаздрити навіть Голівуд.

Зокрема, заради такого дійства поліція навіть перекрила ледь не усю вулицю. Червона доріжка, оркестр, коровай, вимитий асфальт, відомі рівненські актори у ролі ведучих  - усе це можна було побачити під час відкриття. Там були присутні представники вищих судів та судової адміністрації, правоохоронних органів і, звісно ж, представники рівненської влади.

В Апеляційному суді, за словами його голови Олега Полюховича, того дня був робочий день, проте святковий банкет на честь відкриття розпочався вже о 13 годині.

Таке пафосне відкриття суду, викликало неабияке обурення серед рівнян у соц.мережах:

Нагадаємо, що Рівненський апеляційний суд переселили у новеньке відреконструйоване приміщення на вулиці Драгоманова, де колись знаходилася жіноча консультація. Його реконструкція обійшлася платникам податків у майже 50 мільйонів гривень. Ремонтні роботи впродовж аж двох років проводила фірма "Опорядрембуд". До слова, спочатку заявлена вартість робіт складала 30 мільйонів гривень.

Детальніше про це - у відео телеканалу UA:Рівне:

Читайте також