Четверо травмованих: на трасі біля Рівного - серйозна автотроща (ФОТО)

Сьогодні зранку на трасі Рівне-Луцьк біля селища Клевань сталась дорожньо-транспортна пригода. Там не розминулись автомобілі «Renault Kangoo» та «SEAT Leon». У поліції повідомили, що 49-річний водій останнього з невідомих поки причин виїхав на смугу зустрічного руху. Там він зіткнувся із транспортним засобом, яким керував 66-річний мешканець Зорі Рівненського району. Від удару останній виїхав за межі дороги і перекинувся. 

Внаслідок зіткнення травмувалося чотири особи. Водія автомобіля «SEAT» із закритою черепно-мозковою травмою, політравмою та забоєм хребта медики доставили до Волинської обласної клінічної лікарні. Жителів Зорі 66-річного водія із ЗЧМТ та переломом тазової кістки та його 68-річну пасажирку госпіталізували до лікарні в селище Клевань. Іще одну 62-річну пасажирку «Renault Kangoo після наданої допомоги відпустили додому. 

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі відділення № 1 (м. Рівне) розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України, в рамках якого встановлюють усі обставини. 

Водії обох транспортних засобів попередньо тверезі. У рамках кримінального провадження у них відібрано зразки крові.

Транспортні засоби вилучено. Рух вказаною ділянкою дороги ускладнено.

Читайте також