"Чим умію, тим і допомагаю": мешканець Рівненщини грає на саксофоні, щоб зібрати гроші військовим

Володимирчанин Роман Кубай нещодавній випускник двох шкіл – загальної і мистецької. Успішний був в обох – «олімп» музичних конкурсів та шкільних олімпіад на всіх рівнях брав з легкістю. Нині Роман – студент рівненського музучилища. Проте на вимушених канікулах волонтерить.

Повідомляє "Володимирець.citi".

24 лютого Роман був у Рівному, на навчанні. Перші дні повномасштабної війни навчання ще продовжувалось, але потім студентів відправили по домах. Спочатку ходив до бази волонтерів плести сітки. Потім взяв свою зброю – саксофон.

"Війна – це погано. Я хочу бути корисним суспільству. Треба допомагати армії, волонтерам. Тож допомагаю чим можу – от можу грати. У мене різний репертуар – є зарубіжні, є українські, як от композиції «Океану Ельзи», «Hard Kiss». Треба допомагати своїм і ми переможемо", - коментує музикант.

З саксофоном та звуковим обладнанням Роман Кубай вже кілька разів виходить на п’ятничний володимирецький базар – на розі вулиці Поліська. Він приєднався до команди Волонтерського Центру місцевої ветеранської спілки ще в березні і досі знаходить собі заняття.

Читайте також