Чоловіка, який бив матір металевою коцюбою, судитимуть на Рівненщині

фото ілюстративне

Слідчі Сарненського відділу поліції скерували до суду матеріали кримінального провадження із обвинувальним актом відносно 26-річного жителя села Глушиця за завдані смертельні тілесні ушкодження матері.

У рамках досудового розслідування, розпочатого за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілої), слідчі встановили, що 20 листопада минулого року близько 18.30 26-річний син посварився із 45-річною матір’ю та завдав їй численні удари по всьому тілу, зокрема і металевою коцюбою. На ранок виявив її без ознак життя і повідомив до поліції.

Зловмисника затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили про підозру у вчиненому злочині. Суд обрав йому запобіжний захід у виді тримання під вартою.

«За результатами проведених експертиз та зібраних достатніх доказів для доведення вини 26-річного жителя Сарненського району у вчиненні кримінального правопорушення, за погодженням із місцевою прокуратурою, кримінальне провадження із обвинувальним актом скеровано до суду», — повідомив заступник начальника – начальник слідчого відділу Сарненського ВП Василь Дячук.

Підсудний свою вину визнає частково, оскільки перебував того вечора у стані сильного алкогольного сп’яніння та нічого не пам’ятає. Однак за скоєне йому загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Семирічного та 15-річного братів, які залишилися без матері, під опіку взяла тітка.

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області

Читайте також