Чотири громади на Рівненщині попрощалися з військовими-земляками

Рівненщина провела в останню дорогу Івана Тимошка із Сарненської громади, Андрія Попка - із Рокитнівської, Сергія Мосійчука - із Мізоцької та Андрія Таращука - із Тараканівської.

Про це повідомили в Рівненській ОДА.

Іван Тимошок мешкав у селі Іванівка Сарненської громади. У липні 2023 року був мобілізований до лав 3-ого прикордонного загону імені Героя України полковника Євгена Пікуса, де служив інспектором прикордонної служби. На жаль, військовий загинув 24 червня 2024 року під час ведення бойових дій на Донецькому напрямку. У захисника залишилися донька, онук і дві сестри.

Андрій Попок народився в селищі Рокитне. У мирному житті був майстром спорту з вільної боротьби. Із початку повномасштабного вторгнення добровольцем став на захист України. На жаль, військовослужбовець Сил спеціальних операцій ЗСУ трагічно загинув, перебуваючи вдома в короткостроковій відпустці. Назавжди без батька залишилися двоє синів.

Сергій Мосійчук народився 29 липня 1980 року в селі Мізочок Мізоцької громади. Закінчив місцеву школу, здобув професію столяра-муляра у Старомильському ПТУ. Пройшов строкову службу в армії, працював у Мізоцькому «Лісгоспі». У 2015 році Сергій захищав Україну в зоні АТО. У 2017 році померла дружина захисника й він сам виховував дітей.

Із початком повномасштабного вторгнення воїн знову став на захист України. Загинув Сергій Мосійчук 26 червня 2024 року під час виконання бойового завдання на Донецькому напрямку. Поховали бійця в селі Мізочок.

Андрій Таращук народився 1991 року. Мешкав у селі Дитиничі Тараканівської громади. Солдат ЗСУ, службу проходив у 24-ій окремій механізованій бригаді. На жаль, воїн загинув 24 червня 2024 року під час виконання бойового завдання на Донецькому напрямку. Поховали військового в рідному селі.