Чотирьох полеглих бійців із Сарненщини відзначили президентськими нагородами

Чотирьох Воїнів із Сарненщини посмертно відзначили орденами "За мужність" III ступеня.

Про це повідомили в Сарненській міській раді.

За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені в захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, відповідно до Указу Президента України, орденом «За мужність» IІІ ступеня посмертно нагороджено чотирьох військовослужбовців.
Старший солдат Лесик Олександр Борисович у липні 2023 року вступив до лав ЗСУ добровольцем. Служив солдатом 108-ого окремого гірсько-штурмового батальйону.

Воїн загинув 20 грудня 2023 року під час виконання бойового завдання від вогнепальних кульових поранень на Харківщині.

У Героя залишилися двоюрідна сестра Галина Прохорівна та племінник Борис.

Солдат Мікуліч Олександр Вікторович у вересні 2023 року був мобілізований до лав ЗСУ, пройшов військове навчання у Великій Британії та відправився виконувати бойові завдання на Донецькому напрямку разом із 79-ою окремою десантно-штурмовою Таврійською бригадою.

Олександр загинув 28 листопада 2023 року на Донеччині.

У Героя залишилися мати, дві сестри, брат і бабуся.

Солдат Сергійчук Андрій Адамович у травні 2022 року був призваний до лав ЗСУ 44-ї окремої артилерійської бригади імені гетьмана Данила Апостола. Воїн загинув 13 червня 2023 року під час виконання бойового завдання внаслідок артилерійського обстрілу на Запорізькому напрямку.

У Захисника залишилися мати, дружина й діти.

Солдат Чернецький Тарас Володимирович, захищаючи територіальну цілісність і незалежність України, загинув 15 листопада 2023 року під час виконання бойового завдання на Бахмутському напрямку.

У Героя залишилися сестра, дружина та син.

Читайте також