Далеко не втекли: на Рівненщині батько з сином викрали у свого гостя позашляховик та злетіли в кювет (ФОТО)

У середу, 15 січня, на Рівненщині у селі Золотолин Костопільського району викрали автомобіль «Hyundai Tucson». Про це до поліції того ж дня повідомив його власник, 46-річний рівнянин, який приїхав в гості до друзів. До слова, він придбав автівку лише кілька днів до того. 

Як з'ясували правоохоронці, чоловік разом зі своїм 44-річним знайомим та його 23-річним сином влаштували гучне застілля. Коли доза алкоголю зморила, гість заснув у кімнаті, а молодик приліг у салоні автомобіля. А ось господар оселі вирішив викрасти авто та покататися, проте, будучи напідпитку,  вже на виїзді із села не впорався  із керуванням та з’їхав у кювет.

Чоловіки внаслідок ДТП не постраждали та втекли з місця події, покинувши авто в кущах. Пошкоджений позашляховик помітив інший водій, який проїжджав повз, і повідомив до поліції. Сам же власник помітив, що його автомобіль зник, коли прокинувся під вечір.

На пошуки зловмисників орієнтували групи реагування Костопільського відділу поліції. Їх виявили на автодорозі поблизу сусіднього села Степань Сарненського району.

За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом у поліції проводять досудове розслідування за частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу України.

Батько із сином, які раніше вже притягалися до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок, наразі дають покази поліцейським. Їм загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області.

Читайте також