"Давно треба було зняти з рейсу": на Рівненщині розірвали договір із перевізником

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

З понеділка, 15-го березня, скасували рейс «Здолбунів-Гільча». Причиною цього стало розірвання договору з перевізником. Тож поки що немає кому обслуговувати цю лінію.

Мешканці нарікають на колишнього перевізника. Кажуть, водій їздив один на рейсі, у вихідні часто не виходив зовсім і збивався із маршруту:

Вадім Сокол - Так як ця маршрутка їздила то давно треба було зняти з рейсу!!!

Вадім Сокол - ну якби я неїздив даною маршуткою то неговорив би а так як я маю родичів в селі і неодноразово приходив на даний графів а тої маршутки небуло... То я добре знаю шо я говорю.... А до водія даної маршрутки я підходив і питав чого неїздить і як це так шо він один постійно їздить без напарника.... На шо сказав мені бо я так хочу і все

Lyuda Lyudmila - я дуже вибачаюсь, але хочу сказати те що водій не їздив по суботах та неділях, через те що в нього дійсно не було напарника і йому потрібно було хоча б цих 2 дні відпочити.

Гордійчук Інна - Я згідна, з тим що цей рейс зняли зовсім. Бути впевненим , що сьогодні чи завтра він виконує всі рейси по графіку неможна було. Ідеш і не знаєш чи є бажання їхати в нього чи немає. Я не кажу про екстренні ситуації по причині яких рейс не здійснюється. А саме - мало людей не поїду! Хочу вихідний не їду! А на рахунок вихідних то взагалі маячня, як викручуватись людям які працюють в суботу неділю?! Є графік є рейси виконуйте припис, а ні то ні. Можливо 2ві інші маршрутки змінять графікі і підуть на зустріч людям.

Зв'язатись із самим перевізником за номером телефону, який є у відкритому доступі, не вдалось. 

Тендер на це перевезення проводила ще Здолбунівська районна державна адміністрація, розповів нашим журналістам начальник управління інфраструктури та промисловості Рівненської ОДА Федір Мисюра.

«Ми чекаємо зміни до закону про автомобільний транспорт, де має бути визначено, що ми можемо бути організатором маршрутів і ми тоді будемо пробувати шукати перевізника», - додав Федір Мисюра.

Читайте також