Де на Рівненщині можна утилізувати новорічну ялинку: перелік адрес

Період свят завершується і новорічні ялинки поступово починають осипатися у оселях. Чим далі, тим більше дерев будуть з'являтися біля смітників по всьому місту. Однак, щоб не було звалищ зрубаних хвойних у кожному дворі, можна утилізувати їх.

Де саме утилізовують новорічні ялинки у Рівному та області - повідомляють у Державній екологічній інспекції Поліського округу.

У місті Рівному цьогоріч утилізацією новорічних ялинок займаються два підприємства: «Трест зеленого господарства» та «Спецкомбінат-ритуальна служба». Свідомі жителі Рівного уже мають можливість привозити новорічні дерева на утилізацію за наступними адресами:

  • м.Рівне, вулиця Київська, 64 (Трест зеленого господарства);
  • м.Рівне, вул. Володимира Стельмаха, 24 (Спецкомбінат-ритуальна служба).

Вараш

У Вараші зазначеним питанням займається Комунальне підприємство "Благоустрій" Вараської міської ради за адресою: місто Вараш, вул. Комунальна, будинок 2, корпус 2.

Дубно

Ялинку на переробку можна буде здати до Комунального підприємства «Дубноводоканал» за адресою: місто Дубно, вулиця Гірницька, 3-а

Острог

Острожанам цього року радять підвозити на утилізацію або залишати у місцях збору новорічних прикрас підприємству, яке займається збором та утилізацією, - Острозьке Комунальне підприємство «Острогводоканал» за адресою: м.Острог, вулиця Федорова, 56

Читайте також